fredag 16. september 2011

Opp av trappa ned fallera..

Tenkte dere skulle få bli med meg ned trappa i dag. I kjelleren har vi vaskerom, bod og 2 disprom. Disse dispromene og ene boden skall etter hvert bli til soverom. Må bare få satt inn større vinduer først.
Men trappegangen vår er ikke så pen. Nå har vi gjort endel med veggene for trappen som går opp til andre etg. Men trappeløpet ned har vi ikke gjort så mye med enda...eller jo har fjernet filten i trappetrinnene.
Så da starter vi med utsikten opp og ned.

Filt i trinnene opp, en ny vegg som skiller yttergang fra trappeløpet og stygge blomster som er spraymalet på veggen.

 En liten detalj øverst på stolpen..

 Veggen inn mot badet er malt med noe mønster oppunder taket og di har lagt på flekker og områder med mur puss eller lignende på gipsen for å få det til å se ut som murvegg.


Når man så svinger nedi trappen møter dette en.


 Samme opplegget på den hvite veggen her som på den blå inn mot badet.

 Å dekorerte "mellom delere".


Dette er døren in til ene boden. Det er malt et felt gult og en rød dekor teip som sitter bom fast under handtaket. Sånn dekor og teip var det på alt av dører her i huset. Noen har vi skiftet ut, en er nå ferdig pusset og malt å di andre får vi ta litt etter litt. 
(døra som er på det som skal bli vårt soverom har faktisk aktmalerier på seg, det har å garderoben som står inne på dette rommet..)

Da får jeg vel fortsette pakkingen. Vi skal til svigemor å hjelpe henne å montere kjøkken i helgen.
God helg til dere alle sammen!

3 kommentarer:

  1. Du verden her må det jo ha vært en kunstnersjel som har bodd før dere. Trodde det bare var i gangen det hadde vært litt kunstnerisk frihet jeg.

    SvarSlett
  2. Wow! Til og med detaljer på gelendertoppen gitt. :D En fargeglad og wannabe-kunstner som har bodd der før!? Blir glad-kristen ved synet av blomstene i trappeoppgangen! ;)

    SvarSlett
  3. Ohoisann! Her var det litt av kvart - litt schizofrenisk på ein måte?!

    SvarSlett