lørdag 10. mars 2012

Calorimetry

Har strikket hårbande calorimetry. Det ble veldig fint syns jeg, men veldig varmt. Strikket i nepal. Tror jeg skal strikke et i noe tynnere garn..
Det grønne skal bli en susannetrøye fra nøstebarnboka.. Men syns det er litt kjedelig å strikke og gruer meg til deling å armstrikking så går sakte.

 



Oppskrift på Calorimetry finner du her


Håper du har en fin lørdag.

3 kommentarer:

  1. Calorimetry er kjapt og gøy å strikke, trur eg har strikka over 50 stk av det :-)

    Så herlig bord mannen din hadde dekka, du smilte sikkert godt då. Ønsker deg ein fin lørdag! :-)

    SvarSlett
  2. Jeg digger calorimetryer :) Har strikket massevis av dem, og det er de jeg føler sitter best på hodet også. Jeg har også lyst til å strikke Susannetrøya. Syns den er veldig søt, og jeg kjenner ei jente jeg har så lyst til å gi den til. Gleder meg til å se hvordan din blir når den er ferdig. Nydelig farge du har valgt. Fortsatt god helg!

    SvarSlett
  3. Hei Silje!

    Endelig får jeg lagt igjen en kommentar hos deg. Vet ikke hva som forårsaker det, men jeg hopper ut av siden din hver gang jeg skal kommentere. Og noen ganger vil ikke kommentarboksen vise seg. Har det ikke sånn på andre blogger...hm.. merkelig. Men NÅ ser det ut til å gå:)

    Nå er det snart så vi møtes på Muritunet. Jeg er veldig spent på oppholdet. Er ikke så mye av trening jeg kan gjøre før jeg kjenner det, så jeg tror det blir mest hvile på meg. Skal bli spennende å se hvordan de legger det opp. Gleder meg til å møte deg! Kanskje du kan lære meg å strikke?:):) Du er jo så fantastisk flink!!

    Håper du er forholdsvis bra i bekkenet og at du får en strålende helg! Og ja, du spurte jo en gang om hvor Katrine og Øyvind skal gifte seg. Det er i Nusfjord i Lofoten. Det blir så fint!

    Varme klemmer til deg

    SvarSlett