onsdag 4. januar 2012

Man lærer så lenge man lever...



Å nå har jeg lært å kun strikke ensfarget eller striper :-)
Her er resultatet av mitt første forsøk på mønsterstrikk. Å ja bilde lyver litt er enda skeivere og bulkete i virkeligheten. I tillegg er den for liten til mobilen min. Skulle bli en mobilvott.

4 kommentarer:

  1. Bulker og ugjevnheter forsvinner når du vasker/skyller opp, eller damper plaggene. Syns det så kjempe bra ut jeg. Kjedelig at den ble for liten da. Men nå vet du hvordan det skal gjøres;-)

    SvarSlett
  2. Personlighet kalles det :) Og ja, vask den og press den, så blir den så fin så... :-) Og det er vanskeligere med mønster på sånt småtteri, enn det er på større ting, så jeg er sikker på at du har knekt koden :D

    SvarSlett
  3. Det der ble jo kjempe bra , her er det bare å fortsette !! Gleder meg til å se nye produkter komme:)

    SvarSlett
  4. Hei Silje! Så flink du er:) Jeg hadde aldri fått til noe sånt! Sjekk ut Muritunet.no, det er der jeg skal for å få hjelp til plagene. Sjekk det ut med en gang, vet det er få plasser igjen på kurset som starter i april. Det neste er i september. Du må til legen din å få legeerklæring som sendes til helse midt Norge. En liten prosess, men jeg tror det er verdt det!! Man skal ikke måtte plages med bekkenet så lenge som du har gjort.. Huff! Alt blir dekket, til og med reisen dit. Lykke til, kanskje vi sees i April:):)

    SvarSlett