søndag 29. april 2012

Inspirasjon..

Søstern min skal gifte seg i slutten av mai og jeg skal være fotograf. Blir nok gøy. Gleder meg så leiter etter litt inspirasjon. Her er noe av det jeg har funnet...har bare googlet wedding picture og wedding photografy så har dette dukket opp. 
 Lofoten bryllup så må si jeg liker bildene med hav og brygge.

 



Jeg er foresten instalert på bekkenløsnings rehab'en nå så derfor blir det ikke så mye som skjer her inne. 

lørdag 14. april 2012

Vår

 


Er helt merkelig å tenke på at jeg om få dager reiser bort på bekken rehabilitering i 4 uker. Før den tid har jeg 1000 ting jeg skulle gjort og forberedt. Men kommer ikke i gang med noe. Så i stede drikker jeg kaffe å ser på at junior leker i sandkassa og nyter våren.


mandag 9. april 2012

Kalender.

Vi har had en herlig påske i Åre med god mat,snop,bortoverski og nedoverski(ikke for meg da), bading i badeland i Østersund og familietid. Å besøk på Kaki strikkebutikken i Åre :)

Jeg har fått nydelige pakker i påskekalenderen jeg er med på gjennom hobbyboden.
Av garn jeg fikk i kalenderen har jeg strikket meg en mobilveske.

Her er bilder av pakkene mine.






 Her er vesken jeg har strikket meg. Brukte et kjede fra panduro til hank, sånn at jeg kan ha den hengende rundt halsen.


I morgen er det tilbake til hverdagen igjen. Å bare 8 dager til jeg reiser til Muritunet for rehabilitering av bekkenet. Grugleder meg.

Ha en fin uke.

tirsdag 3. april 2012

Påskekos

Her har vi påskeferie alle sammen. Vi nyter late dager og tar ting som di kommer. Søndag hadde Isak sin deby i svømmebasseng. Glemte å ta med kamraet da :(
I går hadde vi en dag med litt shopping, bibliotekbesøk og en tur på cafe før farmoren til kidsa kom å spiste middag sammen med oss.

I dag har jeg og Kaja vært en liten tur i byen på panduro, søstrene grene og cafe. Skikkelige jentebutikker med andre ord. 

 Dagens lunch inntatt på fairytale cupcake cafe.
I kveld skal frøkena og sambo på kino og i morgen skal vi i basssenget en tur igjen. Er et privat basseng så vi får ha det helt alene. Å på torsdag så drar vi på påskeferie til Åre sammen med hele familien til sambo. Herlig ferie.

 I påskekalenderen min har jeg fått et eggelys m/lysfat, herlig eplegrønnt dup garn og fin oppskrift på lue og pulsvanter og i dag fikk jeg påskekaffe! Den lukter himmelsk :)

 



Nå slitt sløvings i sofan med deilig caffelatte og en bloggrunde før jeg skal gjøreferdig mobilvesken jeg holder på å strikke.


Ha en siperfin tirsdag.