lørdag 31. mars 2012

Påskesnop

Jeg er med i et forum som heter hobbyboden det er for håndarbeidsinntreserte.  I påsken er jeg med på en påskekalender der inne. Det vil si at jeg har laget 10 pakker som jeg har sendt til ei og fått 10 pakker tilbake. Veldig koselig er det. Så i dag åpnet jeg første pakken å det var et fint påskeegg med snop i :)
Gleder meg til fortsettelsen.


Litt kipe mobilbilder da men..

Håper dere har en fin påske allesammen. Her skal vi en tur til Åre i slutten av påsken.
Selv om hode mitt jobber mye for tiden. For om litt over 2 uker reiser jeg bort på rehabilitering for bekkenet i 4 uker. Blir tøft å være borte fra ungene og sambo så lenge. Men håper virkelig det skal hjelpe på bekkenet. 4 uker med fult fokus på å bli bedre av bekkenløsningen.
 

tirsdag 20. mars 2012

Stille liv

Prøver meg på øyeblikk sin konkuranse denne mnd også jeg. Temaet denne gangen er stille liv eller stilleben. Så her er min tålkning av stille liv. Et bilde jeg har tatt for noen år siden når jeg gikk på fotolinja vgs.




mandag 19. mars 2012

Mobiltømming

I dag har jeg overført alle bildene mine fra mobilen til pc. Var endel bilder der og veldig mange bilder av kaffe..så her får dere en kolasj med noen kaffebilder :)


Ha en superfin uke med eller uten kaffe:)

lørdag 10. mars 2012

Calorimetry

Har strikket hårbande calorimetry. Det ble veldig fint syns jeg, men veldig varmt. Strikket i nepal. Tror jeg skal strikke et i noe tynnere garn..
Det grønne skal bli en susannetrøye fra nøstebarnboka.. Men syns det er litt kjedelig å strikke og gruer meg til deling å armstrikking så går sakte.

 



Oppskrift på Calorimetry finner du her


Håper du har en fin lørdag.

søndag 4. mars 2012

Strikka litt

Dette settet har jeg strikka i gave. Håper mottakern blir fornøyd. Er strikket i smart fra sandnesgarn.
Dont mind me. Bjørnar som tok bilde av meg og måtte flire litt for han fotograferte med 2 mobiler samtidig.

Ha en fin uke.
Silje