torsdag 27. januar 2011

Vært å sydd litt på Stavne i dag. Siste dagen min der. Litt trist og rart for jeg rakk jo ikke være der så lenge.
Syd en sminkepung og en pengepung som matcher veska litt lengre ned.

Jeg har strikket et par tøffler. Tovet dem 2 ganger men di er fortsatt litt "laus i fesken". Å så syns jeg modellen er litt store rundt anklene/hælen.

(trykk på bildene så blir di større)
Nå er det bare 4 dager igjen til oprasjon. jeg både gruer og gleder meg til det. Blir en hard tid etter på men går seg vel til etter hvert.

Håper alle har en fin torsdag og at dere får en fin helg.

Silje


lørdag 22. januar 2011

Bildelist

Vi har en bildelist fra Ikea. Den har vi had i mange år. Den kom opp på veggen for 9 mnd siden ca men har liksom ikke blitt gjort så mye mere med den. Nå har jeg fått opp årets barnehage bilde av junior og et bilde jeg tok av frøkene da skolebildene ikke vart så fine.
 

Lampa har Bjørnar fått av besteforeldrene sine for masse masse år siden. Det var rosa lampeskjermer på men di var rimelig ødelagte. Så vi byttet di ut med noen i hvit porselen når vi flyttet sammen. Så fikk vi ei frøken som etter hvert klarte å rive lampa over ende og vips hadde vi bare en skjerm. Nå har den hvite skjermer fra Ikea, å det er vi veldig fornøyd med, selv om vi ser at lampa er blitt trendy igjen og skal ha "orginale" skjermer.


Denne rammen med blomster fikk vi i julegave fra junior. Han har dekorert den i barnehagen og så har di i barnehagen tatt bilde av han mens han dekorerte den å satt inn i ramma. Så koselig julegave. :)


Skal komme litt mere pynt på bildelista etter hvert. Må bare finne ut hva først.
Håper alle har en fin lørdag. jeg sitter å har sinsykt lyst på pizza og brus men kan ikke spise det fordi jeg går på en shake diett for mandag 31 januar skal jeg ta en gastrikbypass oprasjon. Litt skummelt men håper det å bli lettere skal gjøre bekkenløsningen bedre.

God lørdaskveld alle sammen. :)
Silje

tirsdag 18. januar 2011

Litt nytt.

Før jul laget jeg noen poser. Noen ble gitt bort i julegave men 2 av dem er blitt boende her hos oss. Begge er sydd i marimekko stoff og med for i lin. Å di er sydd på en av dagene mine på Stavne.


Disse vottene strikket jeg til junior men han har ikke helt lyst til å bruke dem. Er kun et par som gjelder virker det som. Håper han kommer på bedre tanker etter hvert.
Vottene er også med i Strikk til barn 0-10 år 2011 along inne på hobbyboden. Det er et hobbyforum jeg henger på. En along er at vi får et felles stikkord vi skal strikke ut i fra. I januar var det tilbehør som var stikkordet.

Jeg har strikket ferdig et par pulsvarmere også, men di må syes sammen og toves før jeg kan vise di fram. Nå har jeg et par tøffler på pinnene. Så er på vei med en del av planene mine..men har jo så mange ting jeg har lyst til å lage både inne strikking og sying.
Får se hva jeg rekker. Jeg skal ta en gastrikbypass oprasjon 31 januar så dagene nå er ganske tunge og det blir di nok i februar også, før ting begynner å falle på plass utover våren.

Håper alle har en fin januar.
Silje