torsdag 30. desember 2010

Planer for 2011

Ja i morgen er nyttårsaften her og 2010 er over. 1 januar blir jeg 30 år så er jo en røff start på året.

Har di siste dagene prøvd å finne ut hva jeg har lyst til å lage i løpet av 2011. Er mye som frister i både sy verden og strikkeverdenen. Nytt objektiv til kamraet mitt har jeg ønsket meg til bursdagen også så da blir det kanskje litt mere fotografering framover også.

Innen strikking/hekkling har jeg lyst til å lage noen nålputer, puffer, kjøkkenkluter, en vest til meg selv, litt luer, skjerf, votter og tøffler..jepp mye å ta tak i her ja.


Når det kommer til sying blir det nok litt mere en di 3 tingene over..men tror jeg skal begynne med dem. Å så blir det nok litt punger, vesker, varmeputer, putetrekk og endel annet etter hvert. Tror jeg. Er lov å ha store mål er det ikke??

Nå skal jeg skrive handleliste til i morgen så vi får kjøpt litt mere daglivarer. 
Å sånn ellers så ønsker jeg meg mbt sko, nøstebarnboka, 50 mm nikonlinse, en hjernedød bok som  ikke trenger så mye hjerneaktivitet for å lese, og opp pussing ting som gul, panelvegger, kvistlakk,maling osv. Jepp noen små ønsker til bursdagen :)
Ha en super fin nyttårsaften og et strålende nyttår.
Silje

søndag 19. desember 2010

Julekort

I år ble julekortene bestilt fra Optimalprint.no. Å jeg er kjempe fornøyde med dem. Er bare å bli ferdig med å skrive adresser på konvoluttene, få frimerke på og få di i posten... Men håper å få di flest i posten i morgen kanskje...


Ellers så gjenstår det fortsatt lit før vi ringer julen inn. Men tror nok vi kommer i mål.

Håper alle har en fin førjulstid!

Silje

lørdag 11. desember 2010

Jeg syr. I allefall 2 dager i uka.

Jepp, jeg er begynt å "jobbe". 2 dager i uka er jeg på arbeidstrening på Stavne gård, mest for å sjekke om jeg klarer å jobbe noen som helst med det bekkene jeg har. Hadde første dag i går, å så sinsykt sliten og vondt jeg hadde på etter middagen!!
Jeg er på sømavd. på Stavne så jeg syr di 2 dagene. Er utrolig koselig å være der. I går sydde jeg meg ei veske. Disse veskene syr vi for salg. Jeg valgte meg et stoff med marimekko blomsten på. Å ble veldig fornøyd med resultatet selv om det er endel skeive sømmer her å der.
Noen bilder av vesken.



Hvist du trykker på bildene blir di større.

Håper alle har en fin helg. Vi har vært ute å akt,spist grøt og bakt berlinerkranser!

Silje

tirsdag 7. desember 2010

Når Oldemor blir 85 må det jo en gave til.

Jepp, Oldemora til ungene blir 85 år 17 desember og er ikke akkurat lett å få til gave til. Bildene av junior som ble tatt i barnehagen var kjemmpe fine. Men bildene som ble tatt av frøkena på skolen var heller dårlige. Uskarpe og et veldig påklistret smil. Så i dag har vi had en liten fotoshot av frøkena. Så da er det bare å få dem ut på papir..er jo nesten det som er vanskeligst...
Hun sliter litt med smilingen å påstår at hun ikke kan smile. Så ble noen bilder med grimaser også men ble bra til slutt da.

Håper alle har en fin førjulstid! Her skal det nå bakes sjokoladeruter etter inspirasjon fra God morgen Norge i går.

Silje

lørdag 4. desember 2010

Juleforberedelsa

I dag har vi laget pepperkaker. Å di ble veldig gode! Isak var mest inntressert i å kjevle deigen. Å skulle ikke bli tatt bilde av. Han skulle ha kamraet så hele seansen endte med masse skriking.

Kaja var veldig flink både til å kjevle og stikke ut figurer. 



Ellers så har han jeg bor med vært veldig flink å spaklet,grunnet og malt ene vegge i gangen. Å gangen ble jo helt forandret. Legger med et før og etter bilde.

Før: Ikke helt vår stil..Utrolig svær katt og utrolig kip oppgave å skrape vinduet for maling og tape.



Etter :Herlig lyst og fint!
Vi valgte å male døra grå for da vises ikke så godt sånne små skitene fingermerker så godt..Nå er det bare resten av gangen som står for tur. Etter nyttår en gang. :)