søndag 31. oktober 2010

Halloween

Jeg er vel sånn egentlig ikke noe fan av halloween. Men jeg tror det er kommet for å bli så gidder ikke kjempe i mot. Så frøkena har fått tråd en tur i nabolaget i kveld. Lillebror måtte nok være hjemme å dele ut snop til di som ringte på døra. Isak ser veldig opp til Kaja for tiden og vil gjerne gjøre alt hun gjør, så var ikke så stas å måtte være hjemme når vi gikk ut døra.



Di prøvde seg på skummel skrik men di var så fnisene at det vart ikke så skummelt. Men veldig søte er di nå.

For å se bildene større er det bare å trykke på dem.

Silje

fredag 22. oktober 2010

Jeg strikker og strikker

Jepp for tiden strikker jeg. Eller jeg prøver å strikke. Er ikke så flink enda så går ikke så fort. Fåreløbig er det blitt et sitteunderlag og nå sist var jeg ferdig med en kjøkkenklut. På pinnen har jeg et pannebånd og votter som skal toves. Men sliter litt med vottene så kommer meg ikke vidre før jeg får hjelp fra noen strikkekyndige.



Ellers er det blitt vinter i Trondhiem. Ikke så verst når man kan sitte inne i varmen med kakao og tente stearinlys. Men liker ikke at det er så sinsykt glatt ute! Er jo bare 22 oktober jo.
Jaja skal komme meg i strikkingen igjen, ta noen rader før jeg steiker kjøttdeig til tacoen.

lørdag 16. oktober 2010

Pay it forward

For et par uker siden var jeg med på pay it forwar inne hos strikkesnuppa. Nå er det min tur til å sende den vidre. Så hvist du vil ha en pakke i posten fra meg med hobby ting. Så legg igjen en komentar. Di 3 første får pakke i posten og må legge ut bilde av hva di har fått å sende en pakke vidre til 3 stk.
Jeg tar meg nok en tur inn i bloggen din får å se hvordan type hobby du holder på med. Så strikker du får du kanskje litt garn, lager du smykker kanskje du får noen perler osv..

Her er pakken jeg fikk fra Strikkesnuppa. Var med en pose med en nescafe chokolatte men den har jeg drukket opp før jeg tok bilde :)

torsdag 7. oktober 2010

Jeg er en dårlig blogger..

Ja er  nok bare å innse det med en gang at jeg aldri blir noe god blogger. Er alt for sjeldent jeg gidder å oppdatere. Er egentlig bare sløvskap for jeg har tid til det.
Uansett her er noen bilder av junior. Han har fått seg gråtass.

 
Han er veldig stolt, å nå er det helt umulig å få han inn om dagene  nesten..skal helst bli trekt rundt på tunet på traktoren.

Lover å komme med et nytt innlegg om ikke så lenge..har begynt med en ny hobby. Jeg prøver å lære meg å strikke og hekkle. Jepp prøver å bli en god "husmor" hehe.